Sport

2014.05.26. 17:05

Sportújságírók Zalában

Kehidakustány - A Magyar Sportújságírók Szövetsége dunántúli tájértekezlete hétfő óta Kehidakustányban zajlik.

Kerkai Attila

Az évenkénti találkozónak az idén Zala megye a házigazdája. A Zalai Hírlap közreműködésével szervezett sportújságírói találkozó Kehidakustányban zajlik a dunántúli régió sportújságíróinak részvételével. A szakmai témájú kérdéseken túl a vendégek természetesen a térséggel és a zalai sportélettel is megismerkednek, és a helyi szervezők igyekeztek tartalmas programot összeállítani.

Dunántúli sportújságírók barátkoznak Kehidakustányban. A kép bal szélén Pajor-Gyulai László, az országos szervezet elnöke. Fotó: Pezzetta Umberto

A szerdáig tartó találkozón a kehidakustányi Deák kúriát is meglátogatják a vendégek, valamint megismerkedhetnek a Zalacsány és Kehida között épülő 18 lyukú golfpályával is. Ezen felül a ZTE FC részéről Kocsárdi Gergely klub-igazgató, és Végh Gábor, az egerszegi klub többségi tulajdonosa is részt vesz a tanácskozáson, továbbá Zalakerámia-ZTE KK részéről Podlovics Péter ügyvezető és Raúl Jiménez vezetőedző is elfogadta a meghívást. Ugyanígy a meghívottak között van Kereki Zoltán és Péter Zoltán, két zalai származású, korábbi válogatott labdarúgó, és minden bizonnyal a velük való találkozás is még érdekesebbé teszi majd az sportújságírók tájértekezletét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!