Sport

2013.09.13. 15:38

Szoros csaták az NB II-ben

Zala megye - A sakkozók NB-s bajnokságaiban is megkezdődtek a küzdelmek. Az NB II zalai (egyben városi) rangadóján a Z. Csuti Baki Agrocentrum nyert a Zala Volán TE ellen.

Kerkai Attila

NBI/B:

Aquaprofit NTSK II.– Calamites Komlói Bányász 4:8

Kanizsai pontszerzők. Döntetlent értek el: Krutti, Orsó, Zsírai, Kobán, Ladányi, Kercsmarics, Felde és Haselbach.

Ezúttal jobb volt az ellenfél. A kanizsaik nem tudtak mérkőzést nyerni csak döntetleneket elérni.

NB II:

Z. Csuti Baki Agrocentrum–Zala Volán TE 6,5:5,5

Eredmények: Boronyák–Fendrik 1:0, Farkas–Ruszin A. 1:0, Tér–Tamás Gy. döntetlen, Nagy K.–Gáber döntetlen, Németh A.–Ruszin T.1:0, Plecskó–Németh J. döntetlen, Preisz–Kaszás 0:1, Vass D.–Baglady 1:0, Vas I.–Deák 0:1, Korcz–Dömötör 0:1, Bali Á.–Parragi 0:1, Cseke T.–Ruszin D. 1:0.

A zalai rangadón nagyon szoros csatában győzött a Z. Csuti-Baki Agrocentrum együttese a városi riválissal, a Zala Volán TE-vel szemben, melynek tagjai is keményen küzdöttek.

Keszthelyi Spartacus–Balatonfüredi SC 6,5:5,5

A tavaly még NB I B-ben szereplő Balatonfüredet jó játékkal győzte le és nagy értékes sikert ért el a K. Spartacus, melynek nagy sikert jelent ez a győzelem.

Keszthelyi pontszerzők. Győzött: Szittár, Horváth L., Süket M. Döntetlent értek el: Pintérné Kovács M., Rezsek, Süket F. Soós, Szakály, Németh Zs és Tóth D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!