Sport

2013.07.12. 16:09

Levegőben, földön és vízen, azaz X. Technikai Triatlon

A nagykanizsai reptéren szombaton kezdődik, már a reggeli óráktól az a Technikai Triatlon elnevezésű ügyességi (no meg kellően adrenalinszint-emelő) verseny, mely egy jeles mérföldkövéhez érkezett, hiszen tizedszer kerül lebonyolításra.

Kerkai Attila

A szervezők részéről Ferinc Vince a pénteki napot már csak ezen esemény előkészítésének jegyében töltötte, s a szombati program "jó idős" változatát ismertette...

- Megfelelő időjárási körülményekkel kalkulálunk, ami azt jelenti, hogy reggel nyolckor van az eligazítás, a repülős navigáció feladata pedig kilenckor kezdődhet - kezdte a rutinos sárkányrepülős. - Fél egy tájban rugaszkodhatnak neki a párosok az autós túrának a Csónakázó-tó felé, majd délután kettőtől már a jet-skis erőpróba jöhet a sorban. Fél hatkor már ismét a kiskanizsai reptéren leszünk, hogy az úgynevezett földközeli repülős gyakorlatokat teljesíthessük.

A triatlon párosainak tagjait a reggeli eligazítás során sorsolják össze a szervezők. Péntek délutáni állás szerint az indulók remek időre készülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!