Sport

2013.06.04. 16:16

Jó zalai triatlonos szereplés a nyitányon

Keszthely, Tiszaújváros - Az előnevezéseknél is látszott már a magas részvételi arány a Tiszaújvárosban megrendezett XXII. Tisza Triatlon iránt, amely a Fornetti Triatlon Magyar Nagydíj első állomását is jelentette.

Góth Imre

Az öt fordulóból és a döntőből álló sorozat első állomásán 98 egyesület képviseltette magát, 14-gyel többen, mint tavaly. A Klubcsapat országos bajnokságon és a ranglista versenyen ezernél is többen indultak, főleg az utánpótlás korosztályoknál nőtt az érdeklődés.

- Jól szerepeltek az idénynyitó versenyen a zalai sportolók - mondta Péter Csaba, a Keszthely VDSE edzője -,  több korosztályban is értékes helyezések kerültek Nagykanizsára, Zalaegerszegre és Keszthelyre.

Zalai eredmények. Serdülők, fiúk: 3. Péter Brúnó (KVDSE). Ifjúságiak, leányok: 9. Bicsák Flóra Zalatriatlon). Ifjúsági fiúk:  10. Marx Tamás (Zalatriatlon). Elit futam: 8. Bicsák Bence (Zalatriatlon).  A korosztályos versenyekben.  2024 évesek: 12. Kádár Márton (Zalatriatlon), 4549 évesek: 1. Dr. Czigány Róbert (Nagykanizsa). 5059 évesek: 1. Déri Miklós (Zalatriatlon). 6569 évesek: 2. Kárász Pál (Zalatriatlon).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!