Sport

2013.04.13. 18:58

A három zalai csapat tökéletes hétvégét futott az NB III-ban

Zala megye - A 19. fordulót játszotta a hétvégén a mezőny a labdarúgó NB III Bakony-csoportjában. A zalaiak tökéletes hétvégét produkáltak, és a három siker közül kettő idegenben született.

Komárom VSE–NTE 1866- Horváth Méh 1-2 (1-0)

Komárom, 100 néző. Jv.: Szvorda.

NTE: Szekeres – Rákhely, Mavolo, Boros, Schuller – Mód (Petanovics), Nagy T., Szőke (Kocsis), Babati – Cs. Horváth, László (Anger). Edző: Visnovics László.

A sereghajtó otthonában nehéz mérkőzést nyertek meg a kanizsaiak. A győzelem valamilyen szinten elvárás volt a csapattal szemben, ám hogy zsebbe kerüljön a három pont, ahhoz rengeteget kellett tenniük a zalaiaknak. A vendégsiker megérdemelt, még úgy is, hogy hátrányból fordított az NTE, a második félidőben öt perc alatt szerezve meg a két találatot.

Gólszerzők: Nagy Z., illetve László, Boros.

Kiállítva: Csonka (Komárom, 94.).

Jók a zalaiak közül: Rákhely, Cs. Horváth, Szekeres.

 

Hévíz SK– Répcelaki SE 2-1 (0-0)

Hévíz, 200 néző. Jv.: Péter.

Hévíz: Szabó – Herbály, Fisli, Dudar, Vasas – Keszei (Horváth Máté), Horváth Milán (Torsa), Bárkányi, Krajczár (Csik) – Sipos, Kónya. Edző: Lázár Szilveszter.

A látottak alapján megérdemelten nyertek a zalaiak, és ezzel pontszámban utolérték ellenfelüket. A 47. perctől vezető Hévíz magának tette nehézzé a meccset azzal, hogy egy óra játék után engedte egyenlíteni a Répcelakot. A győztes találat a 86. percben esett.

Gólszerzők: Keszei, Bárkányi, ill. Simon.

Jók: az egész csapat.

 

Új Lombard Sport Kft.– Tarr Sprint Andráshida 0-1 (0-0)

Pápa, 100 néző. Jv.: Döme.

Andráshida: Osbáth – Török, Gál (Rohonczi), Szi, Tóth (Kovács L.) – Varga, Sági A., Horváth T., Wittman – Kovács Gy., Horváth L. (Polareczki). Edző: Dobos Sándor.

Ezzel az egy góllal jobb volt ellenfelénél a javuló játékot produkáló ASC. A vendégek több tiszta helyzetet alakítottak ki mint ellenfelük, a megszerzett három pont pedig nagyon fontos ahhoz, hogy ott tudjanak maradni az első öt között.

Gólszerző: Wittman.

Jók: Horváth T., Török, Varga, Sági A., Kovács Gy.

A hétvégén esedékes 20. fordulóban is pályára lép mindhárom zalai csapat. Az NTE szombaton a Pápát fogadja, míg a Hévíz a dobogó harmadik fokán tanyázó Dorog vendége lesz. Andráshidára vasárnap az utolsó előtti Mór érkezik. Valamennyi meccs 16 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!