Sport

2013.04.19. 16:39

NB III: Hidán a tavaszt is köszöntenék

Zalaegerszeg, Nagykanizsa - Sikeres volt az előző forduló a zalai NB III-as labdarúgócsapatok számára, és van esély arra, hogy ugyanez megismétlődjön. Igaz, a Hévíznek nagyon nehéz dolga lesz idegenben, az Andráshida és az NTE 1866 itthon játszik.

Amit eddig az idény során nem lehetett még elmondani az NTE 1866-Horváth Méh NB III-as labdarúgócsapatáról, az az elmúlt heti komáromi győzelmükkel összejött: immár három bajnoki óta veretlenek. Összesen hét pontot gyűjtöttek, és ezt a szériát folytatnák is Visnovics László tanítványai. Szombaton 16 órától a Lombard Pápa II együttesét fogadják az Olajbányász-stadionban, mely a táblázaton éppen mögöttük, a 12. helyen áll.

Ugyancsak szombaton lép pályára a Hévíz FC, méghozzá Dorogon. A zalaiak a múlt héten a Répcelakot győzték le, de nyilvánvaló, hogy a jelenleg harmadik Dorog most jóval nagyobb falatot jelent számukra. Bravúr kellene az idegenbeli sikerhez, mindenesetre a hévíziek vállát semmiféle teher nem nyomja, felszabadultan játszhatnak.

A hévízi Krajczár (4) és Bárkányi (13) túlereje a Répcelak ellen. Fotó: Katona Tibor

A Tarr Sprint-Andráshida vasárnap 16 órától fogadja a Móri SE-t, s először szerepelhet tavasszal hazai pályán Dobos Sándor együttese.
- Reményeink életben tartásához mindenképpen be szeretnénk gyűjteni a három pontot - jelentette ki a jelenleg harmadik hidaiak edzője. - Az élmezőny sűrűsödik, tiszteljük az ellenfelet, de végre hazai pályán játszunk, és itthon nem hibázhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!