Sport

2013.02.27. 15:08

Bepótolták az elmaradt ZTE FC - Zavrc felkészülési meccset

Zalaegerszeg - Hétvégén az időjárás közbeszólt, ezért maradt el a ZTE FC - Zavrc felkészülési mérkőzés. Szerdán azonban pótolták az elmaradást.

Kerkai Attila

A műfüves pályán megrendezett találkozón ismerős arc is feltűnt a pálya mellett, Csank János személyben. A ZTE FC korábbi mesterének jelenléte nem volt meglepő, hisz jelenleg a Gyirmót szakvezetője, amely a tavaszi második fordulóban fogadja majd a zalaiakat.

A pályán alaposan belekezdtek a csapatok, és a ZTE az első tíz percben akár két góllal is vezethetett volna. Előbb Frizoni óriási helyzetben lőtte telibe a felső lécet, majd a nemrég igazolt Seye lövése alig kerülte el a jobb felső sarkot. Hajtós, lendületes volt a mérkőzés, akadtak kemény belépők is, azonban a két kezdeti helyzet után a ZTE már nem tudott komolyabb lehetőséget kialakítani a szlovén kapu előtt, és ugyanez igaz az ellenfélre is, hisz a Zavrc sem veszélyeztette a kaput.

A második félidő elején, rögtön a kezdés után megszerezte a vezetést büntetőből a ZTE Kocsárdi révén. Továbbra is akadtak kemény belemenések, aztán amikor a cserék is lezajlódtak, már nyugodtabb lett a hangulat. A szlovén második liga listavezetője végül egy eladott labdát megszerzett és ebből egyenlített.

A találkozó végén Preisinger Sándort, a ZTE vezetőedzőjét kérdeztük a látottakról, aki röviden így nyilatkozott: - Egy nagyon agresszíven futballozó csapattal játszottunk. Több edzőmeccsünk is elmaradt a télen, úgyhogy kellett ez a mérkőzés. Várjuk a rajtot.

A találkozón Pavicevic és Grbic nem játszott, és mint megtudtuk kisebb sérülés miatt hiányoztak most.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!