Sport

2012.09.11. 17:29

Egerszegi házidöntő

Zalaegerszeg - A nagykanizsai Szan-Dia Sportcentrumban rendezték meg a dunántúli Squash-bajnokság 4. fordulóját, melynek végén egerszegi házidöntőt rendeztek, így a győztes is a megyeszékhelyiek közül került ki.

Kerkai Attila

A nyári pihenő és felkészülési időszak után sikeres rajtot vettek a zalai fallabdaversenyzők. A kanizsai viadal 20 fős mezőnyében az egerszegi  ZEUS SE két tagja vívta a finálét, s kettejük közül Kasza Péter bizonyult most a jobbnak, megszerezve ezzel az aranyérmet, míg  klubtársa,  Németh Balázs lett a második. 

A többi zalai játékos is jól szerepelt, hiszen az egyesületen kívüli, nagykanizsai  Szokol Pál  végzett a 4., Szigeti Ferenc (ZEUS SE)  az 5. helyen, míg   Talabér Attila (N. Top Challange) a vigaszág győzteseként zárta a megmérettetést.
 
Az éves körversenyben jó helyen állnak a zalaiak, ugyanis a 44 fős ranglistán ketten is a dobogóról várhatják a szeptember végi,  soproni folytatást. Berkes Tamás (Lenti) a második, Szigeti Ferenc pedig a harmadik jelenleg. 

 

Címkék#squash

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!