Sport

2012.01.04. 17:35

Egyéni és páros bajnokság a megye asztaliteniszezőivel

Hévíz – A megyei asztalitenisz-szövetség a Bibó-gimnáziumban rendezte meg a hagyományos Zala megyei 2011. évi egyéni és páros bajnokságát.

Benedek Bálint

Párosban és az összevont egyéniben a nemzeti bajnokságokban és a megyei küzdelmekben szereplők is indulhattak. A szervezők ezenkívül külön egyéni versenyszámokat tartottak az NB II-es és NB III-as pontvadászatban játszók részére. Három egyéni versenyszámban valamint párosban is a vendéglátók jeleskedtek, míg a megyeiek között a zalakarosiak örülhettek leginkább sikereknek.


A viadal legeredményesebb résztvevője, Nyírő József lett, aki ahol elindult, nyert, de dicséret illeti a fiatal Csiza Bálintot és a rutinos Halász Lajost is, akik győzelmeik mellett számos versenyszámban is még jól teljesítettek.

Eredmények.
Egyéni. Összevont: 1. Nyírő József, 2. Tőkés Levente (mindketten Hévíz), 3. Bontó Ferdinánd, Fazekas Nándor (mindketten Gyenesdiás). Megyei: 1. Halász Lajos, 2. Halász Máté (mindketten Zalakaros), 3. Kovács Tamás (Gyenesdiás), Vadas László (Hévíz). NB III-as: 1. Csiza Bálint (Hévíz), 2. Lukács Zsolt (Zalakomár), 3. Barta Dorián (Hévíz), Halász Máté (Zalakaros). NB II-es: 1. Nyírő József, 2. Tőkés Levente (mindketten Hévíz), 3. Novotny Gábor (Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár), Fazekas Nándor (Gyenesdiás).
Párosok: 1. Nyírő József–Tőkés Levente (Hévíz), 2. Fazekas Nándor–Bontó Ferdinánd (Gyenesdiás), 3. Illés Mihály–Kovács Renátó (Gyenesdiás–Vonyarcvashegy), Novotny Gábor– Tóth István (Kanizsa Sörgyár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!