Sport

2011.11.18. 08:03

Papp és Muhoray aranyai

Az olaszországi Udine városában rendezték meg a szenior korú súlyemelők Alpok-Adria kupáját, melyen rekordlétszámú induló vett részt, köztük a ZTE SK két tagja.

Kerkai Attila

 A több évtizedes múlttal rendelkező versenysorozatot évente más-más országban rendezik, természetesen a térségben, hiszen az Alpok-Adria közösség adta az ötletet ahhoz, a tagországok sportolói is összemérjék tudásukat. Az eseményen most már visszatérő vendég dr. Muhoray Árpád, a ZTE SK szenior versenyzője, aki hosszú évek óta egyenletes formában bizonyítja, hogy az edzettség rendszeres mozgással fenn- tartható. Az 56–65 évesek korcsoportjában a 105 kgosok között dr. Muhoray 160 kg-os összetett eredménnyel (75–85) az első helyen végzett. Papp Péter viszont rutinos súlyemelő, de a szeniorok között még „zöldfülûnek” számít, hiszen a 36–45 évesek korosztályába tartozik, azon belül is a fiatalabb évjáratokat képviseli. Papp a 62 kg-os súlycsoportban 182 kg-os összetett eredménnyel (85–97) szintén megnyerte a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!