Sport

2011.11.23. 18:35

Női futó a ''legponterősebb''

Zalaegerszeg – A Z. Aszfaltszaggatók SE kezdeményezésére létrejött Fut6sz Kupa félmaratoni sorozatban eredményt hirdettek.

Kerkai Attila

Az ötletadó egyesület mellett a Sárvári Kinizsi, a Nagykanizsai Futóklub és a Sri Chinmoy Marathon Team voltak a szervezők és az eredetileg hat állomásból álló sorozat végül hét versenyt foglalt magába, ugyanis menet közben Tapolca is csatlakozott, így a két-két sárvári és kanizsai viadal mellett Bagodban és Szombathelyen is futhattak a térség amatőr futói. Az összetett versenyben csak azok eredményét értékelték, akik legalább négy állomáson teljesítették a távot és a legjobb négy – a női, illetve a férfi abszolút győzteséhez viszonyított – relatív időeredményből számoltak végső pontszámot, ez alapján a legtöbb pontot Hadnagy Ágnes (Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók) szerezte.

Ponteredmények. Nők: 1. Hadnagy Ágnes (ZASZ SE) 3913 pont, 2. Kondákorné Vági Katalin (Zalaegerszeg) 3739 pont, 3. Tóth Nikolett (Kanizsai Futóklub) 3475 pont. Férfiak: 1. Garami Árpád (Szombathely) 3963 pont, 2. Kasza András (Veszprém) 3928 pont, 3. Korpics Attila (ZASZ SE) 3883 pont. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!