Sport

2010.11.29. 18:00

Asztalitenisz: bronz a ranglistaversenyen

Ladányi Dóra állandó párjának a BSE versenyzőjével, Angyal Mariettával a lányok között bronzérmet szerzett a ranglistaverseny II. fordulójában Szekszárdon. Az utánpótlás versenyzők a veszprémi I. Balaton Kupán remekeltek.

Benedek Bálint

Még az idénynyitó ranglistaversenyen az aranyérmet szerzett kettős az első körben kiemelt volt, ám a folytatásban előbb a budapesti Postás párosát aztán a négy közé kerülésért már a Statisztika duóját győzték le. A döntőbe kerülés válogatott versenyzők ellen nem sikerült. Ennek ellenére jól helytálltak, és végül a rutin diadalmaskodott (3:2). 


A veszprémi I. Balaton Kupán 14 dunántúli egyesület újonc, serdülő és ifjúsági asztaliteniszezői szerepeltek. Köztük a kanizsaiakkal, akik közül az újonc Táncos Dominika érte el a legjobb eredményt: újonc összevont leány egyéni kategóriában második, míg a serdülő egyéniben harmadik helyet szerezte meg. Szintén második lett a legfiatalabbak között Tárnok Tímea újonc III. leány egyéni kategóriában. Újonc II. leány egyéniben Müller Diána bronzérmet, míg a serdülő fiú egyéniben Gyöngyösi Áron a dobogó legalsó fokára állhatott fel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!