Sport

2010.06.04. 17:00

Vasárnapi rangadók: Tungsram - Teskánd és Lenti - Semjénháza!

Ez a hétvége sorsdöntő lehet a bajnoki cím szempontjából a megyei I. osztályban. A Semjénháza, amely egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a jelenlegi listavezető Zalakaros, Lentibe látogat, találkozásuk parázs rangadót ígér. A bajnokság meghatározó csapatai csapnak össze Egerszegen vasárnap 5 órakor, hiszen a harmadik Teskánd lesz az 5. Tungsram vendége.

Urbanics Pál

Érdekesnek ígérkezik a bajnokságban második Semjénháza lenti vendégszereplése. Stróber Attila, semjénháziak edzője elmondta, hogy számukra ez a mérkőzés döntő fontosságú a bajnoki cím megszerzése szempontjából: - Ha be tudnánk húzni a Lenti elleni meccset, úgy érzem nagy esélyünk lenne a bajnoki cím megszerzésére is - kezdte a tréner. - Az előjelek nem túl jók, hiszen kicsit megfogyatkoztunk az utóbbi időben. Nem csupán a sérülések hátráltatják a munkát, hanem az is, hogy védelmünk egyik pillére Németh I. István biztos hogy nem lesz velünk Lentiben, hiszen Svájcba utazik. Örömteli viszont, hogy Mulasics Balázs talán már játékra jelentkezik hétvégén. Tudjuk, hogy a Lenti TE fiatal, "futó" csapat, így nem szeretnénk kinyílni túlságosan, megpróbálunk leszűkített területen focizni. Mindenesetre vagy így, vagy úgy, nyerni szeretnénk! - mondta magabiztosan az edző. 

A Tungsram hasonlóan a tavalyi szezonhoz, ezúttal is a "mérleg nyelve" funkciót tölti be a bajnokságban, hiszen a sorsolás szeszélyének köszönhetően vasárnap előbb a Teskánddal, majd jövő héten a jelenlegi listavezető Zalakarossal játszanak és esetleges győzelmükkel vagy pontszerzésükkel bajnoki címhez segíthetik a semjénházaiakat. Jandovics Jenő, a Tungsram trénere már "hozzászokott ehhez": - Már tavaly is megtörtént ez, hiszen akkor az Andráshidát segítettük bajnoki címhez, ha a Teskánd elleni győzelmen múlik, akkor azt mondom, legyen ez így most is, tegyük bajnokká a Semjénházát. Mondom ezt azért, mert még sosem sikerült győzni sem nekem, sem a csapatomnak a Teskánd ellen, így óriási motiváció a három pont megszerzése. Fontos lenne azért is nyerni, mert úgy még maradna esélyünk a bronzérem megszerzésére is. Sérültünk nincs, egy eltiltottunk viszont van Salamon Attila személyében.

A 29. forduló programja

2010.06.05. szombat, 17:00: Gránit Gyógyfürdő SE - Zalaszentbalázs SE; 

2010.06.06. vasárnap (minden mérkőzés 17 órakor kezdődik): Zalaszentiván SE - Kentaur ASC; Z.Becsali-Tungsram LSE - Let's Do It Technoroll TE; Gelse Termál SE - Ságod LSC; Tormafölde SE - Tóth-Hús Pókaszepetk SE; Lenti TE - Semjénháza SE; Haladás SE Pacsa - Zalaszentgróti VFC; Zalalövő TK - FC Napred  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!