Rendőrségi

2015.01.23. 08:10

Verekedős família Szentpéterúron

Három szentpéterúri férfi, és két szentpéterúri nő ellen vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság. A 35, 20, 27 éves férfiak, és a 43 és 23 éves nők a településen többször is megtámadták és megverték haragosaikat.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. augusztus 30-án, augusztus 31-én többször bántalmazták korábbi haragosaikat; egy férfit és annak három nő rokonát; oly módon, hogy a férfit egy vascsővel többször megütötték, a nőket ököllel verték, illetve hajuknál fogva a földre rántották. A sorozatos atrocitásnak végül a zalai rendőrök vetettek véget.

A nyomozók a vascsövön kívül még fejszét, és egy kést is lefoglaltak.

Fotók: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Sándor, B. Gyöngyi, B. Dániel, O. Heléna, és O. László szentpéterúri lakosok ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolt vádemelést és a nyomozási iratokat megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!