Rendőrségi

2014.09.03. 06:44

Súlyos baleset történt Mihályfa és Sümeg között

Mihályfa - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, amely szerdán reggel háromnegyed nyolckor történt Sümeg és Mihályfa között

Arany Gábor

A főútra csatlakozó földútról Suzuki Jimny terepjárójával egy 75 éves sümegi férfi fordult ki Sümeg irányába és összeütközött a kisváros felől érkező Citroen C 3-as személygépkocsival.

A balesetben a biztonsági övét nem használó idős férfi kicsúszott a vezetőülésből és a jármű alá került, súlyosan megsérült, őt a mentőhelikopter vitte a zalaegerszegi kórházba. A Citroent vezető 41 éves sümegi nőt könnyebb sérüléseivel az ajkai kórházba szállították. A baleset körülményeit a keszthelyi kapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Fotók: Pezzetta Umberto

A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az utat. A forgalom 10 órakor indult meg mindkét irányban. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!