Rendőrségi

2014.09.23. 06:07

Gázpisztollyal rálőtt alkalmi ismerősére, majd gázspray-vel is lefújta

Egy 37 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével a zalaegerszegi rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 20-án egy baráti társaság születésnapot ünnepelt egy helyi presszóban, akikhez csatlakozott egy 37 éves, éppen ott italozó férfi. A csapat egyik tagja szóváltásba keveredett a hívatlan vendéggel, aki a vita után hazament, majd egy gázpisztollyal tért vissza, és rálőtt vitapartnerére.

A fegyvert a baráti társaság egyik tagja rúgta ki a támadó kezéből, aki ezután újra hazament, és ezúttal egy gázspray-vel tért vissza, amellyel lefújta a társaságot. A zalaegerszegi rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, azonban azzal védekezett, hogy csak a feléje irányuló támadásokat akarta elhárítani.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K.K. türjei lakos ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!