Rendőrségi

2014.09.23. 14:38

Bosszú szexvideóval - Nem tudott beletörődni a szakításba

Keszthely - Nem tudott beletörődni a szakításba, zaklatta, fenyegette volt élettársát, annak új barátját is megtámadta az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat.

Arany Gábor

A történet lényegét dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője ismertette.

Dr. Pirger Csaba

A testi sértésért több alkalommal elmarasztalt 48 éves, nagykanizsai K. István közel három évig tartó élettársi kapcsolata 2012 decemberében ért véget, miután a párja nem kívánta tovább azt fenntartani. A nő döntésébe K. István nem tudott belenyugodni, ezért párját többször kereste, telefonon, interneten és személyesen. Ezen kívül a nő lányát bevonva is igyekezett felvenni vele a kapcsolatot. Ilyenkor azonban a nőt szidalmazta, fenyegette, trágár kifejezésekkel illette. Ezen túlmenően kilátásba helyezte, amennyiben nem békül ki vele, akkor a nőről szexvideókat küld a rokonaiknak,  ismerőseinek. A zaklatások miatt a nő feljelentette K. Istvánt.

A férfi tavaly szeptemberben beváltotta fenyegetését: kettőjük intim együttlétéről készült videofelvételeket küldött a nő rokonainak és ismerőseinek telefonon. Ezen kívül decemberben a facebook oldalon is közzétette a jelenetet. Ezzel K. István a nő szexuális életére vonatkozó különleges adatot kezelt jogosulatlanul, amivel jelentős érdeksérelmet okozott neki.

A férfi tavaly november 11-én este a lakásán kereste volt élettársát. Azért, hogy bejusson a társasházba, a bejárati ajtó üvegét betörte, majd felment az emeleti lakáshoz, megrúgta az ajtót, hogy a nő engedje be, de nem járt sikerrel. Időközben megérkezett a nő új élettársa, aki kérdőre vonta a magáról megfeledkezett férfit, mire ő rátámadt, ököllel többször megütötte a fején, majd menekülő áldozata után vetette magát. A földszinten érte utol, dulakodni kezdtek, de a könnyebb sérüléseket szenvedett férfi ki tudott menekülni a lépcsőházból.

A történtek alapján a Keszthelyi Járási Ügyészség zaklatás, garázdaság, testi sértés, valamint személyes adattal visszaélés miatt emelt vádat K. István ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!