Rendőrségi

2012.04.18. 13:02

Pénztárcát lopott - Ön felismeri a tolvajt?

Pénztára tolvajt keres a nagykanizsai rendőrség. A tettest felvette a biztonsági kamera, a hatóság pedig közzétette a felvételeket, s a lakosság segítségét kéri.

zaol.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, aki 2012. január 14-én 10:00 és 10.30 óra között időben a nagykanizsai Balatoni úton lévő Penny áruházban a sértett bevásárlókocsijában lévő táskából eltulajdonította annak pénztárcáját, a benne lévő 65.000 forinttal együtt.

A biztonsági kamerák által készített felvételek alapján, a képen látható nő - aki a mellette álló férfivel érkezett és nagyrészt együtt mozgott vele az áruházban - gyanúsítható a lopás elkövetésével. Személyazonosságának megállapítására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen lévő nőt és férfit felismeri, vagy felismerni véli, róla bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.) személyesen, vagy tegyen bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívó valamelyikén, illetve a Telefontanú szintén díjmentesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik.
A bejelentő adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!