Rendőrségi

2012.02.09. 12:58

Fészerben élő, éhező férfit mentettek a rendőrök

Újabb rászorulókat mentettek meg a rendőrök, s a járókelők az időjárás viszontagságaitól. Szalapán egy fészerben élő, éhező férfinek, Nagykanizsán a buszát lekéső betegnek, Keszthelyen pedig egy erősen ittas hajléktalannak segítettek a rend őrei biztonságban fedél alá jutni.

zaol.hu

Szalapa községből egy nyomorúságos körülmények között élő emberről szerzett tudomást a Rendőrség. Haladéktalanul a megadott címre siettek, ahol egy pajtában találtak rá a középkorú férfira, aki közel egy éve lakott a fészerben. Tűzifája elfogyott, élelemmel sem rendelkezett a tél viszontagságainak kitett férfi, ezért a rendőrök a falugondnok segítségével a zalaegerszegi hajléktalanszállóra szállították.
 
Az éjszakai órákban egy nagykanizsai áruház mellől kért a rendőrségtől segítséget egy galamboki férfi, aki a kórházban elhúzódó kezelése miatt lekéste az utolsó buszjáratát. A rendőrök gondoskodtak a férfi átmeneti szállón történő elhelyezéséről, így nem a hideg éjszakában kellett megvárnia a reggeli buszt.
 

Ittasan botladozott szerdán délelőtt egy hajléktalan férfi a keszthelyi Mártírok útján. A bejelentő szerint többször is elesett a mozgáskoordinációs nehézségekkel küzdő férfi, ezért a helyszínre irányított rendőrök egészségügyi ellátása érdekében mentőt hívtak hozzá

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!