Rendőrségi

2012.01.24. 13:15

Tolatás közben ütött el egy gyalogost a kisteherautó

Hétfőn is többször riasztották a rendőrséget Zalában: Letenyén tolvajok garázdákodtak, Lentiben egy kistehergépkocsi tolatás közben elütött egy gyalogost, körözött férfit fogtak el Zalaegerszegen.

zaol.hu


Tetten érték a tolvajokat Letenyén
Lakossági bejelentés alapján hulladékvastolvajokat fogtak el Letenyén a rendőrök. Hétfőn délben érkezett a telefonhívás a rendőrségre, miszerint a volt téglagyár területén ismeretlen személyek feltehetőleg vasat lopnak. Két zajki férfit értek tetten a járőrök, akikkel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Elsodorta a kerékpárost egy autó Keszthelyen
Nem adott elsőbbséget a kerékpárosnak egy személygépkocsi vezetője Keszthelyen, a Mátyás király és a Tapolcai utca kereszteződésében és járművével elsodorta a védett útvonalon kerékpárral közlekedő 34 éves balatongyöröki férfit, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Körözött férfit fogtak el Zalaegerszegen
Hétfőn délután körözött személyt fogtak el Zalaegerszegen a rendőrök. A helybeli férfivel szemben a Tapolcai Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, melynek alapján a bíróság elé állításáig a rendőrség őrizetbe vette.

Tolatás közben ütötte el a gyalogost
Tolatás közben ütött el egy gyalogost Lentiben egy kistehergépkocsi hétfőn délután. A Ságvári utcában a menetiránya szerinti bal oldalon járó motorral várakozott egy Opel típusú kistehergépkocsi, mellyel szemben, az úttest szélén gyalogosan haladt egy hölgy. Az útpadkára letérve kerülte ki a járművet, majd visszalépett az úttestre, amikor a gépkocsi tolatni kezdett és elütötte a járda nélküli útszakaszon közlekedő gyalogost, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Cipőbe rejtve akarták kicsempészni az ellopott pénzt
Cipőbe rejtve próbálta meg kivinni az ellopott pénzt két diák egy nagykanizsai áruházból hétfőn délután. A sorok között a földön egy elhagyott táskát találtak, amelyből kivették a pénztárcát, majd az abban lévő papírpénzt egyikük a cipőjébe rejtette. A sértett időközben észrevette pénze eltűnését, azonnal segítséget kért a biztonsági szolgálattól, amelynek tagjai a kamerafelvételek alapján visszatartották az elkövetéssel gyanúsítható két 19 éves fiút, akiket a rendőrök előállítottak és büntetőeljárás indult velük szemben.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!