Rendőrségi

2012.01.17. 14:22

Látta a balesetet? Mazdának ütközött a nyerges vontató

Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Nagykanizsai Rendőrkapitányság: hétfőn a dél-zalai városban egy nyerges vontató nekiütközött egy Mazda kistehergépkocsinak.

zaol.hu


Nagykanizsán, az Erzsébet tér irányából a Magyar utca felé haladt hétfőn délután, kevéssel 3 óra előtt  egy nyerges vontató, s az Erzsébet tér 19. szám előtti útszakaszon érintőlegesen nekiütközött egy szemből érkező Mazda kistehergépkocsinak, majd adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A keresett magyar rendszámú kamion ismertetőjegyei: fehér vezetőfülke, tetején fehér színű szélterelővel, a fülke jobb oldalán „N526” azonosító szám található. A félpótkocsi szintén fehér színű, a teteje pirosra fényezett és hosszában kettő darab fehér csík látható. Feltehetően STAS gyártmányú, erre utal a jobb hátsó ajtón található felirat és a jobb oldalon látható embléma. Különös ismertetőjegye még a félpótkocsinak az oldalfal első részére negyvenöt fokos szögben ferdén, piros színnel készített két szóból álló felirat, melynek első szava „Walking”.


Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy azok, akik a balesetet látták, illetve arról bármilyen érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyenek bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon. Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón is megtehetik.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!