Rendőrségi

2011.11.30. 13:56

Munkabaleset: 50 méter magasból zuhant le a férfi

Munkavégzés közben szenvedett halálos balesetet szerdán délelőtt egy 41 éves velencei lakhelyű férfi - tudta meg a Fejér Megyei Hírlap munkatársa. A férfi egy ötven méter magas oszlopon ellenőrizte a felső vezetéket, amikor lezuhant. A baleset valószínűen azért következett be, mert a munkás nem volt biztosítva.

zaol.hu

R. Szabó Ágnes, a fejér megyei rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint a mentőszolgálat diszpécsere szerdán 08.40 perckor értesítette őket arról, hogy munkabaleset történt Ráckereszúron, egy tehenészetben - írja az FMH

Az eddigi megállapítások szerint egy alkalmazásban álló 41 éves férfi az elektromos hálózat felső vezetékét ellenőrizte, amikor egyensúlyát vesztve egy ötven méter magas oszlopról a mélybe zuhant. A férfi a munkavégzés közben nem volt biztosítva. A szerencsétlenül járt alkalmazott az elszenvedett sérülések következtében kórházba szállítása közben elhunyt.

További információk a Fejér Megyei Hírlap honlapján, ide kattintva érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!