Rendőrségi

2011.11.09. 11:18

Majdnem szíven szúrta magát (frissítve)

Szúrt sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállított kórházba kedden este egy lenti fiatalembert a mentőhelikopter. A rendőrség közlése szerint a férfi saját magát szúrta szívtájékon.

zaol.hu

Információink szerint a város északnyugati részében élő férfi önmagát sebesítette meg, ennek azonban némileg ellentmond, hogy a testét legalább három helyen érte szúrás - számoltunk be a történtekről kedd este.

Kedden délután a Zala Megyei Kórházból tettek bejelentés a rendőrségre, mert mentővel szállítottak be ellátásra Lentiből egy férfit, aki a család otthonában szívtájékon szúrta magát - közölte érdeklődésünkre szerdán délelőtt Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
„A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai által folytatott adatgyűjtés során olyan információ nem merült fel, amely bármilyen, a rendőrség hatáskörébe tartozó eljárás megindítását indokolttá és szükségessé tette volna” -írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!