Rendőrségi

2011.06.25. 07:25

Baleset az M7-esen: szalagkorlátnak ütközött a Land Rover

Szombaton hajnalban közlekedési baleset történt az M7-es autópályán: egy Land Rover ütközött szalagkorlátnak Eszteregnye és Sormás között.

zaol.hu

Szombaton hajnalban 4 órakor közlekedett egy szlovák rendszámú, Land Rover típusú gépkocsi az M7-es autópálya Eszteregnye és Sormás közötti szakaszán Letenye irányába. A 217-es kilométerszelvényhez érve a jármű eddig tisztázatlan okokból a  szalagkorlátnak ütközött.

A baleset következtében a járművezető és két utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, őket a mentők a helyszínen ellátták és kórházba szállították.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt 05:10-től teljes szélességében lezárta,melynek időtartamára a forgalmat mindkét irányból a régi 7-es útra terelték.

A rendőrség a baleset helyszínelését háromnegyed 7-kor befejezte, az egész pályás útlezárást megszüntette, a forgalom immár zavartalan - tájékoztatta portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!