Rendőrségi

2011.05.11. 14:28

Emberölési kísérlet miatt őrizetbe vettek egy férfit

Emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy sarkadi férfit - közölte a rendőrség szerdán.

MTI

A tájékoztatás szerint az egyik sarkadi szórakozóhely előtt kedd este "konfliktus alakult ki", amelynek nyomán a rendőrök egy embert emberölési kísérlet miatt vettek őrizetbe.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit, egyúttal kezdeményezi a gyanúsított  előzetes letartóztatását - mondta Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A helyszínre érkező sarkadi rendőrök gyors reagálásának és szakszerű intézkedésének köszönhető, hogy a sértettnek nem keletkezett súlyosabb sérülése; a rendőrség az ügyben később ad bővebb tájékoztatást - tette hozzá a sajtószóvivő.

A Békés megyei online (BEOL) szemtanúkra hivatkozva szerdán azt írta, hogy előző nap legalább harminc-negyven ember verődött össze, többen hangoskodtak, dulakodtak és verekedtek a szórakozóhely előtt. A tulajdonos szerint vendégeit egy testvérpár molasztálta és zaklatta, egyikük nem akarta kifizetni italát. A szóváltás során végül a tulajdonost egyikük egy tőrrel hasba szúrta. A támadók rokonsága viszont azt állítja, hogy a kocsmáros támadt, s az utóbb őrizetbe vett ember csak védekezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!