Rendőrségi

2011.01.18. 14:49

Kamion az árokban a 86-oson: útlezárás a Zalalövő-Fernekági elágazónál (fotókkal)

Mintegy másfél órán át szünetelt a teherforgalom kedd délelőtt a 86-os út Kozmadombja és Zalalövő közötti szakaszán, ahol a nagyfernekági szerpentinen egy út menti mélyedésbe hajtó szlovén kamiont kellett kimenteni.

zaol.hu

A sofőr elmondása még hétfőn éjszaka egy előtte hirtelen fékező jármű miatt balra rántotta a kormányt, ettől járműve irányíthatatlanná vált, s megindult a lejtőn lefelé. A Koperből Szlovákiába tartó, s autóalkatrészeket szállító kamion forgalmi akadályt nem képezett, ezért a jobb látási viszonyok miatt csak kedd délelőtt kezdték meg mentését. Ennek idejére a személyforgalmat elterelték, míg a teherautók várakozni kényszerültek.Korábbi tudósításunk:
Árokba csúszott egy kamion   86-os főút Zalalövő-Fernekági elágazójánál. A jármű műszaki mentésének idejére az érintett szakaszon a rendőrség az útpályát lezárta.
Kedden 10 órától a 86-os főút Zalalövő-Fernekági elágazójánál az érintett szakaszon egy árokba csúszott kamion műszaki mentése miatt a rendőrség az útpályát lezárta. Az útlezárás ideje alatt a személygépkocsik forgalmát biztosítják, ám a tehergépjárműveknek és az autóbuszoknak várakozniuk kell - tudtuk meg Salamon Róberttől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.
Az útzárat nem sokkal 12 óra után oldották fel.

Ezek is érdekelhetik