Rendőrségi

2010.12.28. 15:09

Karácsony után: ki farmert, ki kozmetikai cikket szeretett volna ellopni

Hétfőn Zalaegerszegen és Nagykanizsán is kihívták a rendőröket: a megyeszékhelyen egy férfi farmernadrágot akart magával vinni, a dél-zalai városban pedig ketten akartak kozmetikai cikkeket ellopni.

zaol.hu


4.500 forintos farmernadrágot akart ellopni
Hétfőn délután az egyik helybeli bevásárlóközpontból érkezett bejelentés a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy férfi ruhaneműt akart eltulajdonítani az üzletből, de tetten érték. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfi egy 4.500 forint értékű farmernadrágot akart eltulajdonítani úgy, hogy arról az áruvédelmi eszközt levette, majd a ruhát a saját nadrágjára vette rá a próbafülkében.
A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellene büntetőeljárást indítottak.


Levették az áruvédelmi eszközt a kozmetikai cikkekről
Hétfőn délután egy nagykanizsai bevásárlóközpontból érkezett bejelentés a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra arról, hogy két férfi az áruházból 14 ezer forint, illetve 9 ezer forint értékben próbált meg kozmetikai cikkeket eltulajdonítani oly módom, hogy azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították.
A rendőrök a két férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellenük feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!