Rendőrségi

2010.12.27. 16:22

Balhék karácsonykor Zalában: verekedés és kiabálás

Karácsonykor is akadt dolguk a rendőröknek Zalában: egy alsónemesapáti férfi megverte a feleségét, Gellénáházán többen összeverekedtek, Lentiben pedig egy részeg férfi kiabált a lépcsőházban.

zaol.hu


Egy férfi megverte a feleségét
Pénteken délelőtt tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy alsónemesapáti lakos, mert édesapja otthonukban édesanyját bántalmazta. Az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyben a rendőrök az apával szemben ideiglenes megelőző távoltartó határozatot hoztak.


Verekedés Gellénházán
Szombaton délelőtt egy gellénházai vendéglátó egység előtt történt reggeli verekedésről tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy férfi, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök előállítottak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra három gellénházai és egy ormándlaki férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.


A lépcsőházban kiabált
Vasárnap este tett bejelentést a Lenti Rendőrkapitányságra egy lovászi nő, mert volt barátja vélhetően ittas állapotban kiabált a lépcsőházukban. A helyszínre érkező rendőrök a férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!