Rendőrségi

2010.10.04. 12:55

Balesetet okozott az út közepére kirakott közlekedési tábla

Hétvégén többszor is kihívták a rendőröket Zalában: szombaton betonhídnak ütközött egy személyautó Kiskutason, míg vasárnap egy úttest közepére kirakott közlekedési jelzőtábla okozott balesetet Söjtörön.

zaol.hu


Betonhídnak ütközött az autó Kiskutason
Szombaton délután közlekedett egy férfi egy személygépkocsival Kiskutason. A Fő utcán lévő, balra ívelő kanyarban járműve bal oldali visszapillantó tükrével nekiütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsi bal oldali külső visszapillantó tükrének, majd az útpadkán keresztül egy beton vízelvezető árokba hajtott. Ezt követően a jármű egy betonhídnak ütközött, végül a vízelvezető árokba csapódva ált meg.
Mivel a járművezetőnél felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök vérvételre állították elő.


Mit keresett a közlekedési tábla az úttest közepén?
Vasárnap hajnalban a söjtöri Deák Ferenc úton vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy, az úttest közepén álló személygépkocsit, amely előtt egy közlekedési jelzőtábla feküdt betonostól. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a járművel egy zalaegerszegi nő közlekedett, amikor nekiütközött az úttest közepére ismeretlen személyek által kirakott, nehezen észlelhető közlekedési jelzőtáblának. A baleset során személyi sérülés nem történt.
Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a közlekedési jelzőtáblát egy söjtöri és két sárhidai férfi helyezte el a közúton. A három férfit a rendőrök előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt eljárást indítottak ellenük.


Vasárnap délután Zalaegerszegen is történt baleset: a Báthory utcában egy Suzuki személyautó áttért a szembe jövő sávba, majd az út és a vasúti sínek közötti füves területen állt meg.
A részletekért KLIKK IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!