Rendőrségi

2010.09.21. 14:20

Térfigyelő kamera rögzítette a balesetet Nagykanizsán

Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Nagykanizsai Rendőrkapitányság. Hétfőn egy segédmotor-kerékpáros nem biztosított elsőbbséget egy Skoda Fabiának és járművével az autó jobb elejének ütközött Nagykanizsán. Az esetet térfigyelő kamera rögzítette.

zaol.hu

Szeptember 20-án, hétfőn 15 óra 49 perckor közlekedett Nagykanizsán, a Fő úton a Múzeum tér irányából a Király utca felé egy ismeretlen személy egy ismeretlen típusú segédmotor-kerékpárral. Az Erzsébet tér 23. számú épület déli oldalán található útszakaszra érve a jobb oldali külső forgalmi sávból a belső forgalmi sávba sorolt át, s nem biztosított elsőbbséget a belső forgalmi sávban egyenesen haladó, Skoda Fabia típusú személygépkocsinak és járművével a személygépkocsi jobb elejének ütközött.

Az ütközés következtében a segédmotor-kerékpár vezetője nem esett el, adatai hátrahagyása és megállása nélkül a Király utca irányába ismeretlen helyre távozott.


A történtek körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki látta, vagy észlelte az esetet, illetve az ismeretlen segédmotor-kerékpárról, vagy annak vezetőjéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyen bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!