Rendőrségi

2010.08.09. 08:39

Négy halott a 67-es úton történt balesetben

Már négy halálos áldozata van a 67-es úton Somogyaszalónál történt hétfő reggeli balesetnek, amelynek során összeütközött két személyautó.

MTI

A helyszínen hárman életüket vesztették, s a kórházban délelőtt meghalt a szemközti sávba átsodródott autó vezetője is - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense korábban elmondta: az autó, amelyben négy férfi ült, eddig ismeretlen okból átsodródott a szemközti sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező személygépkocsi oldalának. A jármű utasai közül hárman a helyszínen meghaltak, a sofőrt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba; a férfi délelőtt elhunyt.
   
A másik gépkocsiban egy idős mernyei házaspár és a fiuk utazott. Az egyikük súlyosan megsérült, a másik két sérült állapotáról nem érkeztek pontos információk - tette hozzá a sajtófelelős.
   
Tájékoztatása szerint a baleset helyszínén a vártnál tovább tart a vizsgálat és a műszaki mentés, ezért a forgalom előreláthatóan csak 10 óra után áll helyre. Addig az autósokat Igal felé, a Kaposvár és Szántód közötti útra terelik.

Korábbi információk:
Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a baleset körülményeiről elmondta: az egyik autó eddig ismeretlen okból átsodródott a szemközti sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező személygépkocsi oldalának. Az előbbi autóban négy férfi ült, közülük hárman a helyszínen meghaltak, a sofőrt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.
   
A másik gépkocsiban egy idős mernyei házaspár és a fiuk utazott, tehát a járműben - mint azt Karsay Kornél a katasztrófavédelemtől kapott korábbi információt pontosítva közölte - nem négyen, hanem hárman ültek. Az egyikük súlyosan megsérült, a másik két sérült állapotáról nincsenek pontos információi - tette hozzá a sajtófelelős.
   
Pintér Sándor, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesének tájékoztatása szerint a kaposvári tűzoltók nagy erőkkel vesznek részt a műszaki mentésben.
   
Hozzátette: a Kaposvár és Balatonlelle közötti főútvonalon jelenleg teljes útzár van, az autósokat a Kaposvár és Szántód közötti útra terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!