Rendőrségi

2010.06.04. 12:31

Két kamion ütközött össze a 86-os főúton (frissítve, fotókkal)

Csütörtökön a 86-os főúton két baleset is történt: hajnalban egy nyerges vontató a vízelvezető árokba csúszott, míg este két kamion ütközött össze a nagyfernekági leágazónál.

zaol.hu


Bejelentés érkezett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére csütörtök este fél 8 -kor, mert egy szlovák és egy cseh kamion a 86-os út nagyfernekági leágazójától nem messze összeütközött és a járművek forgalmi akadályt képeztek.

A zalalövői járőrök és a zalaegerszegi rendőrség munkatársai a helyszínre siettek, a helyszínelés idejére, illetve míg a járművek elszállítása meg nem történt, teljes útzárat rendeltek el, melyet fél 9-kor feloldottak.



A balesetben az olvasói fotók tanúsága szerint a járművek jelentősebben megrongálódtak, ám személyi sérülés nem történt - tudtuk meg Salamon Róbert sajtóreferenstől.



A 86-os főúton csütörtök hajnalban is történt baleset.
Zalalövő irányába közlekedett egy lengyel állampolgárságú férfi egy nyerges-vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel. Egy, a menetiránya szerinti balra ívelő lejtős útszakaszhoz érve a járműszerelvény a vizes úttesten megcsúszott és a jobb oldalon lévő buszmegállónak ütközött, majd a jobb oldali vízelvezető árokban a jobb oldalára dőlve állt meg.
A baleset következtében a gépkocsivezető nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínelésének idejére a rendőrség a 86-os főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárta - tájékoztatta portálunkat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!