Rendőrségi

2010.06.02. 14:34

Fejtetőre állt kocsi, gyalogátkelőre tolt Transporter

Keszthelyen egy, a gyalogátkelő előtt álló kocsinak ment neki egy másik, míg a Zalaszentgyörgy irányából Bagod felé vezető úton fejtetőre állt egy autó, melynek utasa könnyű sérüléssel úszta meg a kalandot.

zaol.hu


Kedden délelőtt nem sokkal 10 előtt közlekedett a keszthelyi Pál utcában a Georgikon utca irányába egy kehidakustányi férfi egy Hyundai H 100 típusú gépkocsival. A Bástya utca kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyhez érve a járműve jobb elejével nekiütközött az előtte, az átkelésre váró gyalogos átengedése miatt megálló VW Transporter típusú gépkocsinak, melyet egy balatonszentgyörgyi férfi vezetett.

Az ütközés során a Hyundai a VW Transportert három méterre előre lökte. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Szintén kedd, este 19.30 óra: A 7411-es számú úton Zalaszentgyörgy irányából Bagod felé közlekedett egy férfi személygépkocsival, egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban letért az úttestről, majd járművével a menetiránya szerinti jobb oldalon lévő, három méter szintkülönbségű füves-fás területen a tetőlemezére borulva állt meg.

 A baleset következtében a személygépkocsi utasa, egy hölgy nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!