Rendőrségi

2010.05.25. 15:54

Látta a balesetet? Árokba csúszott a motoros a 71-esen

Hétfő délután a 71-es főúton egy motorkerékpáros meg akart előzni egy Fiatot, ám az autó is előzésbe kezdett. A motoros, hogy elkerülje a balesetet, fékezett, ám Suzukijával felborult és a vízelvezető árokba csúszott.

zaol.hu

A 71-es főút gesztenyefasori keszthelyi bevezető szakaszánál közlekedett hétfőn délután 16.35-kor egy tapolcai férfi egy Suzuki típusú motorkerékpárral Keszthely irányába. A 0+200-as kilométerszelvényhez érve járművével az úttest felezővonalát átlépte, majd a bal oldali forgalmi sávban előtte haladó, ismeretlen forgalmi rendszámú, Fiat típusú, szürke színű személygépkocsi előzésébe kezdett. Az ismeretlen személygépkocsi vezetője ezzel egy időben szintén az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, s a felezővonalat átlépve áttért a bal oldali forgalmi sávba. A motorkerékpár vezetője az ütközés elkerülése érdekében fékezett, melynek következtében járművével felborult, majd az út melletti vízelvezető árokba csúszott, ahol egy közlekedési jelzőtáblának ütközve megállt.

A baleset következtében a motorkerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A motorkerékpáros által megelőzni kívánt, ismeretlen személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott. 

A rendőrség kéri, hogy az ismeretlen személygépkocsi vezetője, illetve aki a balesetet látta, vagy arról bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8360 Deák Ferenc u. 31., telefon: 83/312-234.), vagy bármelyik rendőri szervnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!