Rendőrségi

2009.04.24. 02:29

Meglopták, míg pakolt

Zalaegerszeg (ag) - Maró folyadékkal öntötték le Mazda 6 típusú személyautó bal oldalát szerdán éjjel Zalaegerszegen, az Ola utcában. A kár 190 ezer forint.

MTI

Szemetesedényeket borogatott fel és a járókelőket fenyegette egy férfi szerdán este Letenyén a Fő téren.

A magáról megfeledkezett 44 éves helybeli atyafi a rendőrök felszólítása ellenére is folytatta agresszív, megbotránkoztató viselkedését, ezért a járőrök előállították a rendőrőrsre, majd ön- és közveszélyes állapota miatt kórházba szállították.

Rakodás közben lopták meg azt a keszthelyi nőt, aki szerdán délután az egyik bevásárlóközpont parkolójában járt pórul. Miközben az autójába pakolt be, valaki elemelte tárcáját - pénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával együtt.

A tettes a bankkártyával - köszönhetően a mellette lévő PIN kódnak - még a délután négy alkalommal próbált meg pénzt felvenni, de nem járt sikerrel. A nőt így is 194 ezer forint kár érte.

Két halálos áldozatot követelt a Sóskúton gyorshajtás miatt történt baleset csütörtök hajnalban.

A falu belterületén egy gépkocsi kisodródott az útról, fának ütközött és ennek következtében a kocsit vezető 43 éves budapesti férfi és 29 éves pusztazámori utasa a helyszínen életét vesztette.


További zalai bűnügyek, balesetek ITT! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!