Reklám

2012.12.17. 22:50

Év végi programkavalkád Zalakaroson (x)

Az év legnagyobb durranása, egyben a téli időszak főszezonja a két ünnep közötti időszak, mikor is készülve az új esztendőre, az év bulijára benépesül a város és a fürdő.  A ”Csillagvarázs” rendezvénysorozat részeként stílusosan a fürdőn tartják  az év két legnagyobb medencés buliját: december 28-án pénteken előszilveszteri éjszakai medencés buli élőzenével, a sztárfellépő Baby Gaby és Sihell Ferry lesz.

Harmincadikán a fürdő vendégei megtudhatják, mit jósolnak a csillagok 2013-ra: jóslással és asztrológiai elemzéssel készülhetünk az új évre.

Szilveszterkor medencés-fürdőruhás bulira invitálnak mindenkit, ahol nem más, mint az IRIGY HÓNALJMIRIGY adja meg az estéhez a kellő hangulatot. Két teremben szól majd a zene: élőzene és DJ is szórakoztatja a vendégeket. Az ellátás is pazar lesz, hiszen a vendégek korlátlanul fogyaszthatnak egész éjszaka a svédasztalról. A tűzijáték, és tombola elmaradhatatlan kelléke egy jó szilveszteri bulinak.

Zalakaros, az egészségturizmus fellegváraként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a mozgást beleépítse programjaiba: így minden szombaton a fürdőn a kicsiket Mini Manó Torna, a szülőket pedig frissítő aquafitness várja az ünnepeket megelőzően és az ünnepek közötti időszakban.

A mozgás mellett gyógyászati nyílt napokat tartanak, ahol vérnyomásmérés és testzsírszázalék mérés mellett a vendégek kipróbálhatják a „dobozba zárt gyógyerőt”: a zalakarosi gyógyvízből készült krémeket, pakolásokat. A szakképzett személyzettől az érdeklődő garantáltan minden információt megkaphat a gyógy-és wellness kezelésekről. A TB támogatási rendszerről is részletes tájékoztatást nyújtanak, hiszen kevesen tudják, hogy orvosi beutalóval ezrek helyett akár párszáz forintért megvásárolható egy-egy kezelés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!