Receptek
2014.12.08. 18:21
Recept - Sült libamáj almakarikával
Olvasónk Kovács Krisztina receptje.
Hozzávalók:
50 dkg libamáj
2 alma
tej
só
bors
olaj
szezámmag
liszt
Elkészítés
Az almákat meghámozzuk, és vastagabb karikára vágjuk. A libamájat 15 percre tejbe áztatjuk, majd megmossuk és 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. A májat kiszedjük, a visszamaradt olajon megsütjük az almaszeleteket, majd megszórjuk őket szezámmaggal. Minden libamájszeletre egy-egy almakarikát teszünk. Előételként tálaljuk.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre