Receptek

2014.12.08. 18:21

Recept - Sült libamáj almakarikával

Olvasónk Kovács Krisztina receptje.

Hozzávalók:

50 dkg libamáj
2 alma
tej

bors
olaj
szezámmag
liszt

Elkészítés

Az almákat meghámozzuk, és vastagabb karikára vágjuk. A libamájat 15 percre tejbe áztatjuk, majd megmossuk és 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. A májat kiszedjük, a visszamaradt olajon megsütjük az almaszeleteket, majd megszórjuk őket szezámmaggal. Minden libamájszeletre egy-egy almakarikát teszünk. Előételként tálaljuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!