Tófejen

2024.05.22. 15:15

Motoros hétvége koncertekkel, túrával

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően ezúttal is Tófejen, a helyi sportcentrum területén tartja már hagyományos motoros hétvégéjét az 1997-ben alapított Road Wanderers Túra Chopper Motoros Club Egyesület. A két napos rendezvényt május 31-én és június elsején tartják.

Gyuricza Ferenc

Több száz motorost várnak a kétnapos eseményre

Fotó: Gyuricza Ferenc

Minderről Molnár Edvin, az egyesület elnöke tájékoztatta lapunkat. Elmondta: a motoros hétvége célja a motoros klubok közötti barátság erősítése mellett a szórakozási-kikapcsolódási lehetőségek biztosítása az érdeklődők számára. A kétnapos rendezvényre több száz motorost várnak, hazánkból és külföldről is.

– Ez lesz a 27. alkalom, hogy egy közös hétvégi programja hívjuk tagjainkat, a motoros társadalmat, valamint minden érdeklődőt – folytatta Molnár Edvin. – A Road Wanderers hétvégéje egyben Suzuki Intruder találkozó is, de minden motorost és minden olyan személyt szívesen látunk, aki szeretne kikapcsolódni. A program pénteken 18.30 órakor kezdődik a Dantes, a Zaklatás és a Nyírfa Terror zenekarok koncertjeivel. Szombaton délelőtt kilenc órakor koszorúzással egybekötött megemlékezést tartunk a trianoni békediktátum közelgő évfordulójához kapcsolódóan, majd ezt követi egy ötven kilométeres motoros túra, amely során történelmi tájékoztatót is adunk a távolabbról érkezőknek.

A túrával párhuzamosan a helyszínen maradókat gyermekprogramok, íjászat és motorbemutatók várják, majd a motorosok visszaérkezését követően további ügyességi, illetve szkander- és hangerőversenyekre kerül sor. A szombati zenei programok 15 órakor kezdődnek, ekkor a Gabriel Music Company, A Hetedik, a MegaTasi, a Hátsó Ajtó és a Bad Ferro lép fel. Ez utóbbi zenekar itt tartja búcsúkoncertjét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában