Púder Nélkül

2013.11.27. 13:05

Szögletes táskák szezonja

Azt mondják, egy nőt legjobban a táskájáról lehet megismerni. Érdemes tehát néhány jótanácsot megfogadni vásárlás előtt!

Horváth Viktória

Az első és legfontosabb szempont az új táskánk kiválasztásánál a praktikusság. Ne akarjuk apró borítéktáskába belekényszeríteni minden holminkat, hiába az most a divat! Elegánsabb a kézben és a karon hordott táska, míg a vállon, esetleg hátul, a csípőnknél logó darab inkább laza hatást kelt. Érdemes olyant választani, amelyik nemcsak kis füllel, de hosszú pánttal is rendelkezik, így variálható a viselése.

Idén a puha, tartás nélküli táskák helyett a szögletesebb, kemény darabok kapnak főszerepet. A színek terén a bézs, a törtfehér, a fekete és a szürke hódít, a klasszikus és mindenhez passzoló darabok mellett a nagyon élénk, feltűnő táskák is egyre kelendőbbek: a korall, a királykék és a zöld különböző árnyalatai. Télre a legtöbben sötét színeket keresnek, de ha a kabátunk, a cipőnk és a többi kiegészítő is sötét, válasszunk bátran egy színben elütő darabot, ezzel is feldobva a szettünket. Ne ragaszkodjunk minden nap ugyanahhoz a táskához, kabátonként, sőt, hangulatunktól függően is variálhatjuk a kedvenceinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!