Púder Nélkül

2015.02.18. 17:55

Hancz Alexandráé az Év szépe cím

Lenti/Tormafölde - Törékeny, kedves, mosolygós, és kissé bohém fiatal lány a tormaföldi Hancz Alexandra, aki nemrég megnyerte Év szépe versenyünket.

Korosa Titanilla

Augusztus hónap szépévé választották az olvasók, majd a szavazatok közel 28 százalékát kapta a végzős gimnazista, amivel elnyerte az Év szépe címet is. A második helyezett a december szépe, Bérces Zsuzsi lett, a szavazatok közel 17 százalékával, míg a második udvarhölgy február hónap szépe, Arbas Socías Anabel Viktória lett.

Nagy öröm Hancz Alexandra számára az Év szépe díj, mint mondta egyáltalán nem számított rá, már le is mondott az esetleges győzelemről, amikor megkapta az értesítést és a címmel járó ajándékutalványt.

- Korábban jelentkeztem a Kerka-szépe versenyre, ott elnyertem a különdíjat, majd megpróbáltam a Zala Szépét, ahol viszont kiestem az elődöntőben és ez nagyon elszomorított - meséli hatalmas mosollyal az arcán, vagyis már annyira nem szomorú ez az emlék. - De úgy gondolom, mindent meg kell tennünk céljainkért, legyünk kitartóak, legyen önbizalmunk és ne csüggedjünk a kudarcok után, hanem próbálkozzunk újra, ez nekem bevált, megvalósult egy álmom.

Alexandra kiskora óra rajzol, fest, több rajzversenyen indult már, kiállítása nyílt iskolájában, a Gönczi Ferenc Gimnáziumban, illetve második lett az iskolai grafikai pályázaton, közben pedig egy-egy megrendelést is elvállal. Igazán kreatívnak, afféle művészléleknek vallja magát, érdekli a divat, a divattervezés, fontos számára, hogy megjelenése makulátlan legyen.

Hancz Alexandra számára fontos, hogy megjelenése makulátlan legyen. Ez a fotója is látható volt a zaol.hu galériájában
Fotó: Pezzetta Umberto

- Az összhang az elsődleges, a ruha, smink, ékszer passzoljon egymáshoz, de nem viszem túlzásba. Idén érettségizem, nemrég kellett dönteni, hogy milyen irányba indulok és a rendőri pályát választottam, oda felvételizek, szeretnék nyomozó lenni - beszélt terveiről, ami egészen meglepő, hiszen egyáltalán nem passzol össze a szépségiparral. - A barátom is rendőrnek készül, a családom is támogat, ebben is, hiszen a szépségversenyeken való szereplésre is buzdítottak. Már készülök a felvételire, edzésekre járok, a pszichológiai és orvosi alkalmassági mellett a fizikain is meg kell felelni. Mellette készülök az érettségire, ami szintén nem lesz egyszerű, de erős a motiváció, hogy oda szeretnék felvételt nyerni és így is állok hozzá a feladatokhoz.

Kevés idő jut mostanság a szórakozásra, mondja, bár ő a bulik helyett a koncerteket választja, abból is a metal, illetve a rock zene - a Muse, vagy Marilyn Manson - a favorit. Mellette gitározik, korábban dobolt, énekelt és két zenekara is volt, bár felbomlottak és megszűnt a kapcsolat a társakkal, de szívesen újrakezdené, ha találna zenészeket maga mellé.

- Ez a fiúsabb énem, de jól megfér egymás mellett a több, különböző érdeklődési kör. A pályaválasztástól függetlenül továbbra is szeretnék indulni szépségversenyeken, ha más nem is, de ez a kapcsolat megmarad a szépségiparral, vagy inkább ebben merül ki - mondta.

- Tervezem, hogy jelentkezem a Kerka Szépe versenyre, ha megrendezik, a Kannavirág szépségversenyre Zalakaroson és a Zala Szépét is megpróbálom újra, remélem most majd több szerencsém lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!