Púder Nélkül

2013.11.13. 11:30

Bizsuk reneszánsza: hatalmas gyűrű és merev nyaklánc

Zalaegerszeg - Nemrég arról írtunk olvasóinknak, milyen ruhát válasszanak, ha ősszel is divatosak szeretnének lenni. Ám egy csinos ruha a megfelelő kiegészítők nélkül mit sem ér.

Horváth Viktória

Az őszi sál-, kalap-, táska- és bizsudivatról Krajczár Bélánét, az egyik zalaegerszegi üzlet vezetőjét kérdeztük.

- Idén a kifejezetten élénk, feltűnő ékszerek hódítanak, főként az arany és ezüst színűek - avatott be a legújabb trendekbe.- Közhelynek számít, de a bizsuk a reneszánszukat élik, mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót.

A hatalmas méretű gyűrűk mellett az egyiptomi ihletésű merev nyakláncok is megtalálhatóak a kínálatban, és nagyon divatos még a bizsugallér, amely az igazi gallérhoz hasonlóan illeszkedik a ruhánkra, gyöngy, csipke vagy fém mintája pedig bármelyik felsőnket fel fogja dobni.

- Armani mondta, mindig öltözködjünk úgy, hogy ne észrevegyenek minket, hanem emlékezzenek ránk - folytatta Krajczár Béláné, majd hozzátette: a gondos választás érződjön a megjelenésünkön, de legyen fontos szempont a mértékletesség.

A sálak esetében a szivárvány jellemzi az idei őszt: egy anyagon belül a paletta összes színe megtalálható. Konzervatívabbaknak azonban az egyszínű, ám ezernyi árnyalatot tartalmazó darabokat ajánlja.

A legújabb divat szerint egyébként már egyáltalán nem kell passzolnia a táska és a cipő színének, ezért kevésbé kötötten állíthatjuk össze a szettjeinket. A táskák formájában változást hozott az idei év: a hosszabb ideje hódító hatalmas, mindent elnyelő darabok mellett megjelentek a kisebbek is, így az aktatáska és a borítéktáska remek kiegészítője lehet a viseletünknek.

- Az a tapasztalatom, hogy a kalaphoz és a sapkához nem vagyunk elég bevállalósak, pedig ma már szebbnél szebb darabok közül válogathatunk, és ezekkel remekül variálhatjuk vagy éppen feldobhatjuk a már megunt szettjeinket.

A díszítések közül a ruhákon és a kiegészítőkön egyaránt megjelenő köveket és szegecseket érdemes megemlíteni. Színek tekintetében a fahéj, az olajzöld és metálbarna hódít, de a kék számos árnyalata és a fekete-fehér is ugyanúgy megtalálható a palettán. Igazi őszi újdonságként hat viszont a lila és a rozsda szín.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!