Púder Nélkül

2012.07.06. 06:58

Pizsamamustra: miben bújunk ágyba?

Van, aki egy nagyméretű pólóval is beéri, akad, aki alváshoz mindenféle ruhaneműt nélkülöz, de azért persze a legtöbben szívesen öltenek magukra egy jópofa, színes pizsamát.

Péter Gyöngyi

A csábító, csipkés csodák ugyan jól mutatnak, ezekre a sejtelmes, alkalmi ruhadarabokra is van igény, de valljuk be, a legfontosabb szempont természetesen a kényelem, ha arról van szó, milyen öltözéket válasszon alváshoz az ember lánya.

- Hálóinget is keresnek néha, például kismamák számára ez mindenképpen ideális, de a fiatalok körében leginkább a pizsamák népszerűek ilyenkor nyáron is - osztotta meg velünk tapasztalatait Szendrői Kata, egy zalaegerszegi fehérnemű üzlet vezetője. - A forró hónapokra megrövidül az alsó: a téli hosszú, a tavaszi, őszi halásznadrágos fazonokat a rövidnadrágos formák váltják fel. Ennek is több változata van, hiszen létezik rövid ujjú, trikós vagy pántos felsővel is. Sokan a franciabugyi és trikó együttese mellett teszik le voksukat.

Manapság már sokféle színben pompáznak a pizsamák, a pink, a rózsaszín mindig trend.

- Szívesen viselik a mintásakat, állatfigurával díszített darabokat folytatta Kata. Ezek gyakorlatilag folyamatosan változnak, néhány havonta más-más figurák kerülnek a ruhadarabokra.

A többség érthető módon ragaszkodik a pamut alapanyagból készültekhez, ezek ugyanis puhák, jól szellőznek és az izzadságot is magukba szívják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!