Púder Nélkül

2010.11.18. 05:43

Holdnaptár - November 18 - 24.

November 18. A mai kulcsszavak a meditáció, regenerálódás, lábmaszszázs és gőzfürdő. Most érdemes fodrászhoz menni, arcpakolást alkalmazni, bőrápolást végezni. Étrendünkben pedig a fehérjéket részesítsük előnyben.

PLT

November 19. Táplálkozásunkban keressük az ásványi anyagokban gazdag étrendet, de kerüljük a túlzott sóbevitelt. Ügyeljünk rá, hogy miből mennyit eszünk, mert ma szinte maguktól ragadnak ránk a zsírpárnák.

November 20. Már érezni a holnapi telihold közeledtét, feszültek és ingerültek lehetünk. Vigyázzunk, mert elhamarkodottan hozhatunk döntést fontos kérdésekben, dühünket pedig olyan személyen vezethetjük le, aki közel áll hozzánk.

November 21. Annyi felesleges energiát érzünk magunkban, hogy fel tudnánk robbanni. A legjobb, amit tehetünk, hogy ezt sportban próbáljuk levezetni, menjünk el spinningelni, úszni vagy futni, de semmiképp se vitatkozással engedjük ki a gőzt.

November 22. Elképesztő dolgot hallhat, amiből nem tudja, mennyi lehet igaz. Ne dőljön be minden pletykának, kétségeit ossza meg olyanokkal, akikben bízik. Közben ne feledkezzen meg jó ismerősei születés- vagy névnapjáról, vagy bármilyen évfordulójáról.

November 23. Szedjük össze minden bátorságunkat, és irány a fogorvos. Cseréltessük ki amalgámtöméseinket, kérjünk fogkőeltávolítást, menjünk kontrollra. Szaunázzunk, szoláriumozzunk, fordítsunk időt a bőrápolásra is.

November 24. Bírságveszélyes és balesetveszélyes ez a nap. Közlekedjünk a szokásosnál is óvatosabban, és öt percre is vegyünk parkolójegyet, mert megcsíphetnek, ma a szerencse biztosan nem fog mellénk szegődni.

Ezek is érdekelhetik