Programok

2013.05.24. 11:37

Bámulatos lovas-show (x)

Nagykanizsa - Richter Flórián és 50 fős társulata Nagykanizsán is bemutatja Horse Evolution Show 2 című új, káprázatos lovas-showját, mely során a közönség egyedülálló produkcióknak és látványelemeknek lehet majd tanúja.

Horváth-Balogh Attila

Fotó: Szendi Péter

A 2013-as új show-t a magyar táncélet kiemelkedő alakja, a számos díjjal kitüntetett balettművész és koreográfus, Kun Attila koreografálta. A show speciális akrobaták, gyönyörű lovak, a monte-carlói cirkuszfesztiválon Arany és Ezüst Bohóc-díjjal kitüntetett artisták, lovasok és táncosok tudásának forradalmian új ötvözete. Műsoruk dinamikájában és sokszínűségében felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lesz szabadidomítás segway-en állva, lélegzetelállító zsonglőrmutatvány és klasszikus balett a vágtázó lovon, akrobatikával, szaltókkal - mindez látványos táncelemekkel és izgalmas, meghökkentő újdonságokkal, meglepetésekkel fűszerezve. Flórián fia, Kevin is új produkcióval mutatkozik be, melyben bemutatja bámulatos érzékét a lovak iránt. Az előadás egy monumentális, 3500 négyzetméteres sátorban zajlik, a felejthetetlen élményhez a kényelmet a legmodernebb mobil ülőberendezés biztosítja közel 2000 néző számára. A május 30-tól június másodikáig a városban, a Tesco melletti területen időző szuperprodukció csütörtöki, 18 órai premierjére Zala megye-kártyával rendelkező olvasóink kedvezményesen vásárolhatnak belépőt lapunk Erzsébet tér 21. alatti ügyfélszolgálati irodájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!