Hirdetés

2023.02.15. 16:40

Mivel hordjuk a rövid férfi farmernadrágot – 5 lehetőség

A hűvösebb napok, lassan feledésbe merülnek, ezért eljött az idő arra, hogy a szekrényeinkből elővegyünk, egy lazább ruházatot, vagy kiegészítsük a ruhatárunkat, ezekkel a ruhákkal. Ma a férfi rövidnadrágokkal fogunk foglalkozni. Nem tudjuk hogy te, de mi nem tudjuk elképzelni nélküle a nyarat! Megsúgjuk, hogyan állíthatsz össze egy outfitet minden alkalomra.

Forrás: unsplash.com

Sportos férfi rövidnadrág

A férfi farmer rövidnadrág kiválóan be fog válni, sportos stilizációban. Elég lesz, ha összeállítod a rövidnadrágot, egy klasszikus pólóval. A póló lehet feliratos, vagy sima, rövidujjú, vagy pántos, oversize és illeszkedő. Minden a te preferenciáidtól függ: válaszd azt a modellt, amelyikben a legjobban érzed magad.

Ha fontos számodra a divatos kinézet, válaszd az olyan színeket és modelleket a pólónak, ami a legdivatosabb az adott szezonban. Nem fontos számodra? Klasszikus, sima póló, vagy feliratos, gyakorlatilag, sosem megy ki a divatból. Ez a stilizáció alkalmas lesz találkozókra az ismerősökkel, esti kiruccanásra, de tökéletesen beválik egy nyári kirándulás alkalmával.

Férfi farmer rövidnadrág: jobban hivatalosabb

Többet keresel, mint egy stílusosabb klasszikus póló? Több eleganciával rendelkezik a póló. A gallérnak köszönhetően, és a hozzá felvett farmer rövidnadrágnak, komolyabb karaktert állíthatsz össze, Te pedig bizonyítod azt, hogy fel tudsz öltözni alkalomhoz illően. A póló összeállítva rövidnadrággal kiválóan fog kinézni egy laza nap alkalmával a munkahelyeden, de kiválóan be fog válni egy randevúra a szabad ég alatt.

Férfi rövidnadrág - farmernadrág elegánsan

Szereted a sportos stílust, de preferálod a városi eleganciát? A férfi rövidnadrágot összeállíthatod pólóval! Választhatsz egy szűk pólót, amit be tűrhetsz a nadrágodba, vagy egy laza modelltm derék hosszúságig. Rövid, vagy hosszú ujj? Minden függ az időjárástól és az alkalomtól. A nem hivatalos találkozókra feltűrheted az ingujjadat és kigombolhatod a gallért. Stílusosabban fogsz kinézni, de lazábban. Ez egy tökéletes megoldás egy randevúra, vagy egy nyári városnézésre. Ha pedig hűvösebb az este, felülre felvehetsz egy öltönyt: válaszd inkább a sportos modellt illeszkedő szabással.

Férfi farmer rövidnadrág inggel és pólóval

A megoldás, az egyetemre, vagy az iskolába és egyaránt alkalmas hűvösebb estékre? Rétegek! Ha szereted a kockás inget, állítsd össze mindenképpen, egy sima pólóval és a kedvenc férfi rövidnadrágoddal. A sima ing nagyon jól fog kinézni ha alá felveszel egy feliratos pólót. Érdekes megoldás lehet egy farmer is: abban az esetben, ha hiszel a kiválasztott termékben, amit felveszel, összeállítva farmer rövidnadrággal és fehér pólóval, egy eredeti look-ot tudsz kreálni!

Férfi rövidnadrág, a te stílusodban

Javasoljuk, hogy hozzál létre egy saját szettet: elegendő lesz, ha egy férfi farmer rövidnadrágot választasz az Ozonee boltjából, a stilizáció tárháza pedig, magától megjelenik a te fejedben. Nálunk nagyon sok lehetőséget találsz, melynek köszönhetően nagyon jól fogsz kinézni, minden alkalomkor. Rövid férfi nadrág pulóverrel? Esetleg összeállítva, egy laza kapucnis felsővel? A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Állítsd össze a saját kompozíciódat: biztos, hogy hatást fogsz gyakorolni másokra: https://ozonee.hu/ferfi-rovidnadragok/!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában