szponzorált tartalom

2021.02.20. 00:00

Online Állásbörze és KarrierNAPOK Zalaegerszegen

Az elmúlt esztendő számos kihívás elé állította a munkáltatókat és a munkavállalókat egyaránt. A munkaerőpiaci helyzetkép kedvezőtlen irányba mozdult el. A járvány alapjaiban alakította át a hazai álláspiacot is, a magyar és a nemzetközi cégek működésének prioritásait. A szokásoshoz képest kevesebb cég bővít, fejleszt.

A Család és KarrierPONT Zalaegerszeg által szervezett Online Állásbörze és KarrierNAPOK programmal eme korlátozásokkal és kötöttségekkel teli időszakban kíván segítséget nyújtani a központ az álláskeresőknek és a munkáltatóknak. A rendezvényre 2021. február 23. és 25. között várjuk a világhálón az érdeklődő álláskeresőket.

Az online tér számos új és kényelmes megoldást kínál – vállalkozóknak és a látogatóknak egyaránt. Irodánk a térség azon munkáltatóit gyűjtötte össze, akik a mai nehéz körülmények között is toboroznak.

A 3 napos program ideje alatt a regisztrálók az állásajánlatok böngészése mellett a hatályos munkajogi szabályokról, illetve pályaváltásról, pályamódosításról szóló előadásokon vehetnek részt, továbbá előre foglalt időpont esetén munkaerő-piaci-, jogi- és pályaorientációs tanácsadásra várják a szakemberek az érdeklődőket. Az eseményen olyan hasznos információkkal is szolgálunk, hogyan pályázhatunk sikeresen egy pozícióra, illetve miként változtak a munkakörülmények, a bérek az elmúlt időszakban, mire számíthatunk a jövőben, s hogyan kell a jelölteknek továbbképezni magukat, ha új állást keresnek.

Mindezek mellett ösztönzésképpen, minden 25. regisztrálónk egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap. Várjuk tehát a http://allasborze.csakzeg.hu/ oldalunkon mindazokat, akik új pozíciókat keresnek, mert elvesztették állásukat a vírusválságban, vagy egyszerűen váltani szeretnének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában