Szponzorált tartalom

2020.08.21. 07:00

Öt éves a Heni Cuki Nagykanizsán

Öt éves a Heni Cuki Kft., mely a kerek évfordulót színes programmal ünnepelte múlt szombat délután az Űrhajós úti üzemnél.

20200815, Nagykanizsa, 5 éves a nagykanizsai Henicuki - ünnepség Siposné Gerencsér Henriett ügyvezető. Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

A cukrászati vállalkozás alapító-tulajdonosa és ügyvezetője, Siposné Gerencsér Henriett a felnőtteket (a partnereket és az érdeklődőket) üzemlátogatásra invitálta, a gyerekeket pedig ugrálóvár, Lengyák Pista bácsi ollóvágtája, valamint arcfestés várta – no és persze sok-sok finom sütemény. Az eseményen a jubiláló cukrászat vezetőjét és kollektíváját Gábris Jácint, a terület önkormányzati képviselője, Bicsák Miklós vállalkozó és Csorba Tamás plébános is köszöntötte. Majd ahogy azt illik, a születésnapi torta is felkerült az asztalra, igaz, ezúttal az ünnepelt kedveskedett a megjelenteknek a tavalyi város tortájával, tökmagos-hajdinás rigójancsi tortával, illetve egy epres-joghurtos finomsággal.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

- Csak minőségi, friss alapanyagokkal dolgozunk és igyekszünk mindig a maximumot nyújtani, ez a titkunk – hallottuk Siposné Gerencsér Henriettől, akitől azt is megtudtuk: vállalkozása 12 embernek nyújt munkát nap, mint nap. – Közel 100-féle termékünk van forgalomban az üzletekben, melyek közül a legbüszkébbek természetesen, a város tortájára vagyunk.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Az ünnepségen került sor az évforduló alkalmából meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésére, melyre harmincnál több pályamű érkezett. A legjobbak munkáját ajándékcsomagokkal és természetesen, süteményekkel, tortákkal jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában