HIRDETÉS

2019.03.05. 08:30

Push-up melltartó: milyen ruhával viseld?

Ha kicsit felturbóznánk eredeti adottságainkat, a keblek esetén már évtizedek óta megvan a megoldás: a betéttel rendelkező melltartó, illetve annak továbbfejlesztett változata, a push-up.

Nemcsak hozzáad, hanem trükközik is

Elsősorban akkor lehet szükséges egy méret növelő alsónemű, ha testhez simuló és formákat kidomborító ruhában szeretnénk megjelenni. Számos olyan felső, illetve ruha van, amely a legjobban dús keblekkel mutat, ezek elsősorban a mélyen dekoltált darabok.

Persze, ezek ellentéte is létezik, azok a felsők, illetve ruhák, amelyek a fiúsabb alkatú nőkön a legmutatósabbak: például a féloldalasan nyakpántos megoldású darabok.

A push-up melltartó lényege, hogy nemcsak betétet tartalmaz, amely nagyobbnak mutatja a kebleket, hanem úgy van elhelyezve a szivacsos vagy zselés töltőanyag, hogy középen kialakuljon egy jelentős dekoltázs.

Értelemszerűen ezek a melltartók nem teljes kosarasak, nem fedik el teljesen az érintett testrészt, vagyis látni is engedik viselőjük dekoltázsát.

A legnagyobb méretekkel megáldott nőknek igazából teljesen felesleges ilyen megemelő és pluszt is hozzáadó változatot viselni, számukra a formázás elegendő lehet.

A közepesen nagy keblekhez már vannak szerényebb kiegészítéssel ellátott push-up melltartók, amelyek igen látványos eredményt produkálnak. A közepes és kisebb mérettel rendelkezőknek is tökéletes ez a megoldás, de akik egészen vékonyak, azoknak nem igazán ajánlják ezt a típust, mivel mesterséges, ‘csinált’ hatást kelt.

 

Milyen ruhával a leghatásosabb ez az alsónemű?

Van már tehát álomdekoltázsunk, amiért a férfiak is odavannak, de miben érdemes megmutatni?

Nagyon fontos, hogy nem mindig és mindenben: a kebel emelő melltartó egész nap hordva nem természetes állapotban tartja a mell kötőszövetét, ezáltal meggyengítheti azt – ezt már kutatások is igazolják. Alkalmi jelleggel érdemes tehát hordani ezt a melltartót, hogy megőrizzük a keblek feszességét.

A legoptimálisabb viselet a push-uphoz a dekoltált, nőies szabású ruha. Ám mivel nagyon sokféle verzió és szín elérhető, elmondható, hogy szinte mindenhez passzol ez az alsónemű. Inkább érdemes mellőzni azoknál a felsőknél, amelyek erőteljesen kiemelik a domborulatokat – például ilyen a szűk, világos garbó, vagy a nyakig begombolt, karcsúsított blúz -, és főként olyan helyzetekben, például munkahelyen, ahol nem a csajos megjelenés a lényeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában