Magyarázat

2024.01.15. 18:26

Bayer Zsolt reagált Toroczkai videójára

„Toroczkai László vajon nemzeti radikális, vagy valami egyéb?” – tette fel a költői kérdést a műsorvezető a Mandiner cikke szerint.

MW

Bayer Zsolt visszaszólt Toroczkai Lászlónak

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a TikTokon arról számolt be, hogy indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában. 

Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett!

 – írta a rövid videó mellé.

@toroczkai.laszlo 🚨 Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett! #vendégmunkás #india #fidesz #kormány #kormányváltás #trianon #bevándorlás #migráció #parlament #országgyűlés #mihazánk #toroczkai #foryoupage #fyp #nekedbelegyen ♬ Epic Orchestra - Red Cat Blue

Bayer Zsolt a Hír TV Bayer Show című műsorában reagált Toroczkai László videójára. Bayer elárulta, hogy kuratóriumi tagként ő személyesen nem tudott az indiai munkásokról.

A műsorvezető kiemelte, hogy a Nagy-Magyarország Park szállásait bárki kibérelheti, jelenleg egy multicég bérelte ki, aki a munkásainak nyújt itt szállást.

Bayer Zsolt a műsorban arra is rámutatott, hogy szerinte Toroczkai László még életében nem hozott létre semmit. A műsorban azt is megjegyezte, hogy

egy valami fűződik a nevéhez, mégpedig a tévészékház 2006-os ostroma, amivel csak ártani tudott.

Toroczkai László vajon nemzeti radikális, vagy valami egyéb? 

– tette fel a költői kérdést a műsorvezető, írja a Mandiner.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában