Elköltött tartalék

2023.10.16. 18:50

Milliárdos hiány ellenére Karácsony kampányeseményére van pénze a Fővárosi Önkormányzatnak

A Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője hétfőn Facebook-oldalán tette szóvá, hogy a fővárosi önkormányzatnak volt pénze anyagi problémái ellenére a főpolgármester hétvégi rendezvényére.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Wintermantel Zsolt úgy fogalmazott Karácsony Gergely szombati, az elmúlt évek eredményeiről és a jövőbeni tervekről szóló beszámolójával, illetve az esemény finanszírozásával kapcsolatban: 

„elköltött tartalék, felélt rekordméretű adóbevétel, folyószámlahitelből működés, év végére 50 milliárdos hiány, de azért a fontos dolgokra van pénze a fővárosi önkormányzatnak!”

Mert hát ki mondaná, hogy Karácsony Gergely kampányeseménye ne lenne fontos...

- tette hozzá a politikus.

– Karácsony Gergely sok esetben a Budapest 150 költségvetéséből finanszírozott eseménysorokat használja kampányra, de a mostani évértékelő mindent visz – mondta a Magyar Nemzetnek Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője.

A fővárosi kormánypárti képviselő nem hagyta szó nélkül azt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester október 14-én a Merlin színházban értékelte az elmúlt négy évét, mindezt a Budapest 150 évfordulójára készült logó előtt tette, ami azt bizonyítja, hogy nem párt, hanem városházi eseményről van szó.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában